A Silent Voice / Koe no Katachi

Koe no Katachi
a silent voice 6539 poster
A Silent Voice / Koe no Katachi . Salutare. A apărut de curând acest film de mare succes într-o variantă acceptabilă, şi ca să vezi, acum e disponibil şi în română.
Despre ce e vorba? La bază, povestea unei fete hărţuite pentru faptul că trăirile ei sunt încolţite de lumea lipsită de sunete şi cuvinte, împinsă pe culmile deznădejdii.
Întâmplător, băiatul pus pe a-i face viaţa un calvar în copilărie, va continua să aibă un rol important şi în adolescenţă.
Un motiv să te revăd… asta căutam.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (27 votes, average: 4,78 out of 5)
Încarc...

2h 10m 2016 14.842 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=6539&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 1

  • Kagemilk🥛 - 27 noiembrie, 2020

    Sad TwT