A Silent Voice / Koe no Katachi

Koe no Katachi
a silent voice 6539 poster
A Silent Voice / Koe no Katachi . Salutare. A apărut de curând acest film de mare succes într-o variantă acceptabilă, şi ca să vezi, acum e disponibil şi în română.
Despre ce e vorba? La bază, povestea unei fete hărţuite pentru faptul că trăirile ei sunt încolţite de lumea lipsită de sunete şi cuvinte, împinsă pe culmile deznădejdii.
Întâmplător, băiatul pus pe a-i face viaţa un calvar în copilărie, va continua să aibă un rol important şi în adolescenţă.
Un motiv să te revăd… asta căutam.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (14 votes, average: 4,93 out of 5)
Încarc...

2h 10m 2016 8.596 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=6539&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

* Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5 minute . * Daca animeul se blocheaza sau se termina brusc click Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas * Anime-ulcautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim! * In cazul in care anime-urile se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati anime-ul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!

Comments 1

  • Kagemilk🥛 - 27 noiembrie, 2020

    Sad TwT