Akira

Akira
akira 1251 poster

Akira ro sub gratis – De data aceasta am revenit cu un clasic ce se presupune că a schimbat, într-un fel sau altul, industria „anime-ului” la nivel de grafică și efecte vizuale. O creație ce tinde către o audiență mai matură, și asta datorită dialogului și a anumitor evenimente ce au avut loc în trecut. Filmul reprezintă mai mult un rezumat, adaptat după manga cu același nume, regizat de însăși creatorul ei, Katsuhiro Otomo. Acțiunea din film se petrece în anul 2019, la aprox. 30 de ani după ce Al Treilea Război Mondial a început. În urma acestui eveniment, orașul Tokyo a suferit pierderi enorme, devenind astfel Neo Tokyo (Noul Tokyo), provocând un colaps în ramura politică și derivatele acesteia. Controlat de Guvern și aflându-se acum sub un regim corupt, rebeliunea nu ezită în a-și face vocea auzită. O formă de energie cunoscută sub numele de „Akira”, este considerată calea către eliberare și sfârșitul acestui joc politic, deși există tabere ce o compătimesc. Este posibil ca Akira să fi fost cauza începerii războiului? Acest lucru rămâne de aflat.
O animație la fel de detaliată și cu o estetică superbă, ce nu ezită în a-mi demonstra că anii ’80 au dat startul și au îndrăznit să aducă pe micile și marile ecrane ceva atât de inovativ. Faptul că am reușit să traduc acest film reprezintă foarte mult pentru mine.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 2,33 out of 5)
Încarc...

2h 4m 1988 1.199 views

Background
  • DoodSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0