Aura Koga Maryuins Last War / Maryuuinkouga Saigo no Tatakai

AURA Maryuuinkouga Saigo no Tatakai
aura koga maryuins last war 19819 poster

Aura Koga Maryuins Last War / Maryuuinkouga Saigo no Tatakai ro sub gratis online – Satou Ichirou s-a numit odată „Maryuuin Kouga” și s-a comportat de parcă ar fi fost un erou într-o lume fantastică. Comportamentul său ciudat i-a determinat pe colegii săi să-l intimideze și a părăsit școala. La noua sa școală, el încearcă să se comporte ca un băiat normal, dar într-o zi se întâlnește cu o fată care joacă împreună cu o pelerină albastră. Ea se numește „un cercetător care călătorește din lumea exterioară pentru a căuta„ Terminalul Dragonului ””. La început, Ichirou o respinge pe fată, Satou Ryouko, deoarece comportamentul ei îi amintește de trecutul său jenant, dar el se răzgândește după ce a văzut-o intimidată. Pentru a-l readuce pe Ryouko la viața reală, Ichirou o acceptă pe ea și pe trecutul său și începe bătălia finală ca Maryuuin Kouga.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,50 out of 5)
Încarc...

1h 25m 2013 1.595 views

Background
  • DoodSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0