Baoh The Visitor

Baoh The Visitor
baoh the visitor 8711 poster

Baoh The Visitor – Sumire, o fată de nouă ani cu abilități de clarvăzătoare, este captivă într-un tren de către Doress, o organizație secretă care vor să o ducă în laboratorul lor. Văzând că are șansa de a scăpa din ghearele lor, Sumire, din greșeală, dă drumul celui mai mare secret din Doress: un băiat de 17 ani pe nume Ikurou Hashizawa, care a fost infectat cu parazitul Baoh. Cu extraordinare puteri de invincibilitate și regenerare la îndemână, Ikurou o ajută pe Sumire, iar cei doi evadează împreună.

Oricum, acesta este doar începutul problemelor lor. Întrucât dezvoltarea lui Ikurou nu e completă, Doress îl consideră prea periculos pentru a umbla în libertate, și ordonă execuția acestuia. Acum pe fugă, perechea trebuie să supraviețuiască unui asalt de asasini, în timp ce Ikurou încearcă să învețe mai multe despre puterile lui care avansează rapid.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

0h 50m 1989 305 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

* Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5 minute . * Daca animeul se blocheaza sau se termina brusc click Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas * Anime-ulcautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim! * In cazul in care anime-urile se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati anime-ul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!

Comments 0