Baoh The Visitor

Baoh The Visitor
baoh the visitor 8711 poster

Baoh The Visitor – Sumire, o fată de nouă ani cu abilități de clarvăzătoare, este captivă într-un tren de către Doress, o organizație secretă care vor să o ducă în laboratorul lor. Văzând că are șansa de a scăpa din ghearele lor, Sumire, din greșeală, dă drumul celui mai mare secret din Doress: un băiat de 17 ani pe nume Ikurou Hashizawa, care a fost infectat cu parazitul Baoh. Cu extraordinare puteri de invincibilitate și regenerare la îndemână, Ikurou o ajută pe Sumire, iar cei doi evadează împreună.

Oricum, acesta este doar începutul problemelor lor. Întrucât dezvoltarea lui Ikurou nu e completă, Doress îl consideră prea periculos pentru a umbla în libertate, și ordonă execuția acestuia. Acum pe fugă, perechea trebuie să supraviețuiască unui asalt de asasini, în timp ce Ikurou încearcă să învețe mai multe despre puterile lui care avansează rapid.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

0h 50m 1989 409 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0