Au fost urcat filmul Demon Slayer Kimetsu no Yaiba Movie Mugen Train / Mugen Ressha-hen

Batman Ninja

Batman Ninja 2018
batman ninja 1219 poster

Batman, împreună cu câțiva dintre aliați și adversarii săi, se trezește transplantat din modernul Gotham City tocmai în Japonia perioadei feudale.

În această adaptare anime revoluționară a legendarului franciză Batman, Gotham City este schimbată pentru Japonia feudală, unde Batman luptă cu dușmanii săi infamați ca un ninja blindat. Cu Catwoman, Two-Face și Joker toate arătând pentru a lupta Bat, Bruce Wayne va putea să salveze ziua?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 25m 2018 1.027 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0