Bayonetta Bloody Fate

Bayonetta Bloody Fate
bayonetta bloody fate 18810 poster

Bayonetta Bloody Fate ro sub gratis urmărește povestea vrăjitoarei Bayonetta, în timp ce ea îi învinge pe Îngerii însetați de sânge și încearcă să-și amintească trecutul dinaintea timpului în care s-a trezit, acum 20 de ani. De-a lungul părții sale se află o fetiță misterioasă care o numește în continuare „Mumie”, o jurnalistă care are o ranchiună personală împotriva lui Bayonetta și o femeie necunoscută cu părul alb care pare să știe mai multe decât este dispusă să dezvăluie despre timpul Bayonettei înainte de somn.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 30m 2013 132 views

Background
  • DoodSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0