Black Butler Book of Murder

Kuroshitsuji Book of Murder
black butler book of murder 9291 poster

Black Butler Book of Murder – La cererea reginei, Ciel și majordomul demon Sebastian găzduiesc o cină extravagantă pentru cine este cine din metrou londonez. Dar o seară care începe cu promisiunea unei eleganțe de neegalat se învârte rapid în cenușă atunci când cel mai distins oaspete este găsit ucis în camera lui. Acum, prinși în Phantomhive Conor de o noapte întunecată și furtunoasă, Ciel și Sebastian trebuie să lucreze împreună cu oaspeții lor de înaltă clasă, inclusiv legendarul autor Sir Arthur Conan Doyle, pentru a găsi criminalul în mijlocul lor înainte ca vina să cadă pe gazdă și personalul său oarecum suspect.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 56m 2014 1.694 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD Part 1
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD Part 2
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=9291&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0