Black Butler Book of Murder

Kuroshitsuji Book of Murder
black butler book of murder 9291 poster

Black Butler Book of Murder – La cererea reginei, Ciel și majordomul demon Sebastian găzduiesc o cină extravagantă pentru cine este cine din metrou londonez. Dar o seară care începe cu promisiunea unei eleganțe de neegalat se învârte rapid în cenușă atunci când cel mai distins oaspete este găsit ucis în camera lui. Acum, prinși în Phantomhive Conor de o noapte întunecată și furtunoasă, Ciel și Sebastian trebuie să lucreze împreună cu oaspeții lor de înaltă clasă, inclusiv legendarul autor Sir Arthur Conan Doyle, pentru a găsi criminalul în mijlocul lor înainte ca vina să cadă pe gazdă și personalul său oarecum suspect.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 56m 2014 1.295 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD Part 1
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD Part 2
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=9291&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

* Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5 minute . * Daca animeul se blocheaza sau se termina brusc click Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas * Anime-ulcautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim! * In cazul in care anime-urile se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati anime-ul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!

Comments 0