Black Butler Book of the Atlantic

黒執事 Book of the Atlantic
black butler book of the atlantic 9283 poster

Black Butler Book of the Atlantic / Kuroshitsuji Book of the Atlantic este cel de-al treilea arc manga care să fie animat, după Book of Circus și Book of Murder. Ciel Phantomhive află de existența unei societăți secrete sub egida Păsării Phoenix ce face experimente pe oameni și reușește să învie morții. În căutarea adevărului, Tânărul Stăpân se îmbarcă pe luxosul vas de croazieră Campania, alături de Sebastian, majordomul său al naibii de bun.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4,50 out of 5)
Încarc...

1h 40m 2017 2.298 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=9283&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0