Blame!

ブラム
blame 1288 poster

Blame intr-un viitor îndepărtat și tehnologizat, civilizația a ajuns la ultima formă posibilă bazată pe internet. O “infecție” din trecut a facut ca sistemele automate să scape de sub control, rezultând un oraș cu o structură pe mai multe nivele care se reproduce la infinit în toate direcțiile. Acum omenirea a pierdut controlul orașului și este vânată și decimată de către sistemul de apărare numit Safeguard. Într-o mica parte a orașului, o mică enclavă, cunoscută sub numele de Electro-Fisher, se confruntă cu o eventuală dispariție, prinsă între amenințarea asigurării protecției și scaderea dramatica a stocului de alimente. O fată numită Zuru merge într-o călătorie pentru a găsi resurse pentru gruparea ei, când un turn de observare o detectează și cheamă un dispozitiv Safeguard pentru a elimina amenințarea. Cu tovarășii ei morți și toate rutele de scăpare blocate, singurul lucru care o poate salva acum este apariția neașteptată a lui Killy Rătăcitorul, misiunea acestuia fiind de a găsi cheia Terminalului Net Genes și de a restabili ordinea în lume.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 46m 2017 1.067 views

Background
  • OpenloadSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0