Bleach Filmul 1 Amintirile nimănui

Bleach: Memories of Nobody
bleach the movie memories of nobody 9905 poster

Bleach Filmul 1 Amintirile nimănui / Bleach the Movie Memories of Nobody 2006.În Karakura Town, spirite neidentificabile încep să apară în număr mare. În timp ce încerca să se ocupe de aceste suflete ciudate, Ichigo si Rukia Kuchiki o întâlnesc pe Senna, un shinigami misterios care distruge cele mai multe dintre sufletele ciudate. Senna refuză să răspundă la orice întrebări, așa că Ichigo este obligat să o urmărească, în timp ce Rukia încearcă să afle ce se întâmplă.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 27m 2006 1.038 views

Background
  • DoodSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0