Bleach Filmul 4 Hell Verse

Bleach the Movie: Hell Verse 2010
bleach the movie hell verse 9931 poster

Bleach Filmul 4 Hell Verse / Bleach the Movie: Hell Verse – „Iadul” este locul în care o persoană este trimisă după ce a comis crime violente atunci când era în viață. Shinigamilor le este interzis să meargă acolo. Într-o zi, prizonierii se revoltă și scapă în Karakura în care Ichigo și prietenii săi trăiesc. Ichigo și prietenii săi sunt învinși unul după altul de către deținuții cu puteri copleșitoare. Un bărbat misterios apare ce vine în ajutorul lor. Cu Kokuto în frunte, Ichigo, Rukia, Uryu și Renji intră în Iad pentru a salva lumea.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4,00 out of 5)
Încarc...

1h 43m 2010 1.109 views

Background
  • DoodDublat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0