Au fost urcat filmul Demon Slayer Kimetsu no Yaiba Movie Mugen Train / Mugen Ressha-hen

Calamity of a Zombie Girl / Aru Zombie Shoujo no Sainan

あるゾンビ少女の災難
calamity of a zombie girl 17717 poster

Calamity of a Zombie Girl / Aru Zombie Shoujo no Sainan online subtitrat gratis. Într-o zi caldă de vară, cinci studenți se strecoară în depozitul bibliotecii pentru a căuta niște comori. Ei găsesc două seturi de mumii de sex feminin din Italia în jurul vârstei de 14-20 de ani. Unul dintre studenți, Sayaka, deschide mumiile și scoate o piatră numită „piatră a vieții”, care le-a oferit mumilor o putere și o viață eternă. După ce le-au furat „piatra vieții”, cele două fete mumii se trezesc și devin zombi după 100 de ani, pentru a le recupera înapoi într-un mod sângeroas, înfiorătoare, spărgându-le capetele și mâncându-le carnea pentru putere. Singura cale ca studenții să iasă din asta este să găsească cumva o modalitate de a ucide fetele zombie. Vor putea să supraviețuiască?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3,00 out of 5)
Încarc...

1h 19m 2018 335 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0