Castle in the Sky

Tenku no shiro Rapyuta
castle in the sky 8600 poster

Castle in the Sky – Actiunea incepe intr-un dirijabil al armatei, atacat de pirati, pentru a o rapi pe Sheeta, sau mai exact pentru a fura colierul pe care aceasta il purta. Cand piratii ajung la ea, aceasta iese pe geam si vrea sa mearga in camera alaturata, dar cade. Pazu, un baietel ce il ajuta pe tatal sau, vede pe cer o lumina puternica si se duce sa vada despre ce e vorba si vede ca este de fapt o fata adormita ce pluteste usor prin aer. O duce acasa, si afla ca aceasta e cautata de pirati. De aici, cei doi trec prin multe aventuri, ajungand cand in mainile armatei, cand pe mainile piratilor, cu totii dorind sa gaseasca Laputa, Castelul din Cer.

Ajungand intr-un final in Laputa , Sheeta afla ca acest taram este pustiu si crede ca ea este singura persoana care a locuit vreodata aici, insa va afla ca se inseala si ca cineva din armata este de asemenea din Laputa, ba mai mult, chiar de sange-regal ca si ea. Lupta pentru Laputa si bogatiile ei incepe, ea dandu-se intre piratii care vroiau aurul, armata care vroia tehnologia, fratele lui Sheeta care vroia sa readuca Laputa la glorie, si Pazu si Sheeta care vroiau doar sa salveze Pamantul si Laputa.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

2h 4m 1986 1.621 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=8600&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0