Children Who Chase Lost Voices / Hoshi wo Ou Kodomo

Hoshi wo Ou Kodomo
children who chase lost voices 19826 poster

Children Who Chase Lost Voices / Hoshi wo Ou Kodomo ro sub gratis online – Filmul se concentrează pe Asuna, o tânără fată care își petrece zilele solitare ascultând muzica misterioasă emanată de radioul de cristal pe care l-a primit de la regretatul ei tată ca amintire. Într-o zi, mergând acasă, este atacată de un monstru înspăimântător și un băiat misterios salvat, pe nume Shun. Cu toate acestea, Shun dispare și Asuna se angajează într-o călătorie de aventură în țara Agartha împreună cu profesorul ei, domnul Morisaki, pentru a întâlni din nou un Shun. Prin călătoria ei ajunge să cunoască cruzimea și frumusețea lumii, precum și pierderea.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 56m 2011 173 views

Background
  • DoodSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0