Colorful

カラフル
colorful 1280 poster

Colorful online subtitrat gratis in romana – Film ambițios ce se vrea a fi un comentariu asupra unui fenomen social major devenit specific societății japoneze, Colorful abordează un subiect mai mult sau mai puțin neconvențional întru a pune în lumină complexitățile și contrarietățile naturii umane. În ce măsură reușește acest lucru, însă, rămâne la latitudinea fiecăruia.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

2h 7m 2010 1.016 views

Background
  • DoodSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=1280&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0