Au fost urcat filmul Demon Slayer Kimetsu no Yaiba Movie Mugen Train / Mugen Ressha-hen

Date A Live Movie: Mayuri Judgment

劇場版 デート・ア・ライブ 万由里ジャッジメント
date a live movie mayuri judgment 1312 poster

Zilele liniștite ale lui Itsuka Shidou au fost întrerupte de o sferă misterioasă care emite unde pe care numai el o poate vedea. Sfera colectează energie de la Shido și celelalte spirite, energie pe care spiritele o produc în mod inconștient. Cu alte cuvinte, este o evaluare a emoțiilor lor cum ar fi gelozia sau stresul. Pentru a încerca să amelioreze stresul spiritelor, Shidou trebuie să iasă la o întâlnire cu fiecare în parte, singura regulă fiind ca niciuna dintre spirite să nu intervină în întâlnirea celeilalte. Își face apariția și o fată misterioasă pe care, din nou, doar Shidou o poate vedea și care îl supraveghează.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 42m 2015 912 views

Background
  • OpenloadSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 1