Dead Leaves

Dead Leaves
dead leaves 1323 poster

Pandy și Retro, două personaje care se trezesc în pielea goală și fără nicio amintire despre trecutul lor. Bun început, așa-i? Se dezmeticesc ei nițel și merg să-și caute haine, mâncare, cele necesare, însă nu fac asta printr-un mod prea discret, ajungând în cele din urmă la închisoarea Dead Leaves. Nimic ieșit din comun, bun? Ei bine, închisoarea asta se află pe Lună. Ulterior află că este totodată și o facilitate unde au loc experimente de clonare. Închiși acolo, încearcă cu ceilalți prizonieri să evadeze, însă se ivesc din ce în ce mai multe probleme.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

0h 52m 2004 758 views

Background
  • VidozaSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Info
Cast
Background
Comments 0