Dragon Ball Z: Confruntarea Zeilor

Dragon Ball Z: Battle of Gods
dragon ball z battle of gods 6525 poster

Va povesteam ca Dragon Ball Z: Confruntarea Zeilor au reprezentat o parte din copilaria mea, mi-am petrecut mult timp in fata televizorului urmarind acest serial de desene animate.

Probabil nu toti cei care veti citi acest articol veti fi la fel de entuziasmati ca si mine, insa va anunt ca am vazut ultimul “material” Dragon Ball Series fix cel din titlul articolului.

Dragon Ball Z: Battle of Gods – sau “Confruntarea Zeilor” este cea mai noua continuare a seriei Dragon Ball Z, si prima oficiala dupa foarte multi ani. Fiindca celelalte nu au o legatura foarte mare cu el precum Dragon ball GT si parca mai era o serie de filme, care nu continua povestea.
Implicit daca ati vazut seria Dragon Ball, urmata de Dragon Ball Z trebuie sa vedeti Dragon Ball Z: Battle of Gods… asta si fiindca este un fel de lung metraj, nefiind o noua serie, desi mi-ar fi placut sa apara o continuare la Dragon Ball Z.

Dragon Ball Z: Battle of Gods dureaza cam 80 de minunte, in el apare Bill Zeul distrugerii care afla dupa un lung somn faptul ca planeta Vegeta a fost distrusa si ca mai sunt in univers doar o mana de saiyani. Este la curent si cu faptul ca un saiyan, Son Goku ( Kakarot ,) l-a ucis pe Frieza si se indreapta spre planeta Pamant cu gandul de a o distruge dar si de a cunoaste “Super Saiyan God”. Mai multe veti afla daca veti vedea ecranizarea.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 25m 2013 841 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

* Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5 minute . * Daca animeul se blocheaza sau se termina brusc click Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas * Anime-ulcautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim! * In cazul in care anime-urile se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati anime-ul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!

Comments 0