Dragon Ball Z: Confruntarea Zeilor

Dragon Ball Z: Battle of Gods
dragon ball z battle of gods 6525 poster

Va povesteam ca Dragon Ball Z: Confruntarea Zeilor au reprezentat o parte din copilaria mea, mi-am petrecut mult timp in fata televizorului urmarind acest serial de desene animate.

Probabil nu toti cei care veti citi acest articol veti fi la fel de entuziasmati ca si mine, insa va anunt ca am vazut ultimul “material” Dragon Ball Series fix cel din titlul articolului.

Dragon Ball Z: Battle of Gods – sau “Confruntarea Zeilor” este cea mai noua continuare a seriei Dragon Ball Z, si prima oficiala dupa foarte multi ani. Fiindca celelalte nu au o legatura foarte mare cu el precum Dragon ball GT si parca mai era o serie de filme, care nu continua povestea.
Implicit daca ati vazut seria Dragon Ball, urmata de Dragon Ball Z trebuie sa vedeti Dragon Ball Z: Battle of Gods… asta si fiindca este un fel de lung metraj, nefiind o noua serie, desi mi-ar fi placut sa apara o continuare la Dragon Ball Z.

Dragon Ball Z: Battle of Gods dureaza cam 80 de minunte, in el apare Bill Zeul distrugerii care afla dupa un lung somn faptul ca planeta Vegeta a fost distrusa si ca mai sunt in univers doar o mana de saiyani. Este la curent si cu faptul ca un saiyan, Son Goku ( Kakarot ,) l-a ucis pe Frieza si se indreapta spre planeta Pamant cu gandul de a o distruge dar si de a cunoaste “Super Saiyan God”. Mai multe veti afla daca veti vedea ecranizarea.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 25m 2013 1.177 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=6525&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0