Au fost urcat filmul Demon Slayer Kimetsu no Yaiba Movie Mugen Train / Mugen Ressha-hen

Dragon Ball Z: Intoarcerea lui Cooler

Dragon Ball Z: Cooler's Revenge
dragon ball z coolers revenge 926 poster

Dragon Ball Z: Intoarcerea lui Cooler. După ce la învins pe Frieza, Goku se întoarce pe Pământ și pleacă într-o excursie de camping cu Gohan și Krillin. Totul este normal, până când Cooler – fratele lui Frieza – trimite trei secvenți după Goku. O luptă lungă are loc între eroii noștri și Cooler, în care se transformă în a patra etapă a evoluției sale ducand o lupta grea … până când Goku se transformă într-un Super Saiyan.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

0h 48m 1991 1.764 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Info
Cast
Background
Comments 2

  • alberto - 01 aprilie, 2020

    nu are subtitrare

    • filmeonline - 02 aprilie, 2020

      Am rezolvat problema merge subtitrare acum. Oricand mai gasesti un film fara subtitrare lasa un comentariu si o sa o rezolv imediat.