Dragon Ball Z: Intoarcerea lui Cooler

Dragon Ball Z: Cooler's Revenge
Dragon Ball Z: Intoarcerea lui Cooler 2

Dragon Ball Z: Intoarcerea lui Cooler. După ce la învins pe Frieza, Goku se întoarce pe Pământ și pleacă într-o excursie de camping cu Gohan și Krillin. Totul este normal, până când Cooler – fratele lui Frieza – trimite trei secvenți după Goku. O luptă lungă are loc între eroii noștri și Cooler, în care se transformă în a patra etapă a evoluției sale ducand o lupta grea … până când Goku se transformă într-un Super Saiyan.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

0h 48m 1991 1.200 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana

* Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 5 minute . * Daca animeul se blocheaza sau se termina brusc click Refresh si apoi reluati filmul de unde a ramas * Anime-ulcautat nu functioneaza? Nu-i nimic, lasa un comentariu si sigur se va rezolva! Multumim! * In cazul in care anime-urile se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati anime-ul din minutul la care s-a intrerupt. Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!

Info
Cast
Background
Comments 2

  • alberto - 01 aprilie, 2020

    nu are subtitrare

    • filmeonline - 02 aprilie, 2020

      Am rezolvat problema merge subtitrare acum. Oricand mai gasesti un film fara subtitrare lasa un comentariu si o sa o rezolv imediat.