Dragon Ball Z: Zona Mortii

Dragon Ball Z: Dead Zone
dragon ball z dead zone 934 poster

Dragon Ball Z: Dead Zone

Dragon Ball Z: Zona Mortii. Pentru a-și câștiga nemurirea și a-și răzbuna tatăl, Garlic Jr. este în căutarea bilelor dragonului. Îl răpește pe fiul lui Goku – pe Gohan. Dar Goku, Kami, Piccolo și Krillin se reunesc pentru a-l salva pe Gohan si – mai ales – pentru a salva lumea de a fi înghițită în „Dead Zone”.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

0h 45m 1989 8.476 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
  • VidozaSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=934&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0