Dragon Ball Z: Super Android 13!

Dragon Ball Z: Super Android 13!
dragon ball z super android 13 942 poster

Dragon Ball Z: Super Android 13!

Moartea lui Dr. Gero în mâinile Androizilor 17 și 18 determină activarea Androizilor 13, 14 și 15. Aceștia încercă să îl omoare pe Goku, care se va lupta cu ei cu ajutorul lui Trunks, Piccolo, Vegeta, Krillin și Gohan.

Tradus din englezăDragon Ball Z: Super Android 13, cunoscut în Japonia drept Extreme Battle! The Three Great Super Saiyans, este un film japonez de arte marțiale de ficțiune anime japoneză din 1992 și al șaptelea film Dragon Ball Z.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

0h 46m 1992 825 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
  • VidozaSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=942&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0