Dragon Ball Z: Copacul Terorii

Dragon Ball Z: The Decisive Battle for the Entire Earth
dragon ball z the tree of might 950 poster

Dragon Ball Z: Copacul Terorii

Pământul este vizitat de un grup de străini neprietenoși, sub conducerea unui Saiyan. La sosire,este plantată o samanță din care crește „Tree of Might”, o plantă care suge viața planetei pe care a fost plantată. La cererea regelui Kai, Goku, Krillin, Yamcha, Tien și Chiaotzu investighează și incerc să distrugă copacul, dar nu reușesc. Ei se confruntă cu străini în timp ce liderul lor(străinilor) privește din interiorul navei spatiale. În cele din urmă, Krillin, Yamcha, Tien și Chiaotzu sunt înfrânți de străini, doar cu Goku rămas ca o speranță.

În timpul luptei Chiaotzu este salvat de Gohan, care tocmai sosise, și demonstrează abilitățile sale de luptă incredibile putând ușor să-i înfrângă pe inamicii identici. El este apoi întâmpinat de Turles liderul străinilor un Saiyan care se asemănă izbitor cu Goku. Turles îi oferă lui Gohan posibilitatea de a alege să se alăture, fie să moară. Gohan refuză să se alăture lui, și este salvat la timp datorită sosirii lui Piccolo. Cu toate acestea, Turles îi învinge pe amândoi și creează o luna artificială,transformând-ul pe Gohan într-un Oozaru și îl pune să-l atace pe Goku, care este aproape strivit de moarte în mâna lui Gohan când Icar sosește și îl calmează pe Gohan.Pană când Turles îl atacă pe Icar, Gohan este mâniat și îl atacă pe Turles, care îl ataca pe Gohan.Goku reușește să taie coada fiului său și se transformă la normal.Goku îl amenință pe Turles. Furios și impresionat în același timp, Turles îi pune pe rzboinicii lui să-l atace pe Goku, care folosește Kaioken luptându-se cu aceștia în timp ce Piccolo luptă fără succes cu Turles din nou. Goku și Turles încep să se lupt imediat; Goku fiind învingător până când Turles mănâncă un fruct de la Tree of Might ce îi dă puteri si mai mari. Cu noua sa putere,Turles domină si-l bate pe Goku până la punctul cănd el nu mai este capabil de a lupta, chiar și cu utilizarea 10x Kaioken.

Încet,Turles este distras de restul Luptătorilor-Z (Krillin, Yamcha, Tien, Chiaotzu etc.) în timp ce Goku își recapătă puterile.Goku decide să utilizeze Spirit Bomb. În ciuda obținerii de energie din vietăți el nu este în măsură să-l atace pe Turles astfel el îl atacă cu o bila de energie proprie(din propria sa energie),neutralizându-i Spirit Bomb. Incapabil să adune mai multă energie de la vietăți, Goku decide să ia energie din interiorul Copacului. În cele din urmă crează Spirit Bomb; Goku vede oportunitatea lui, și o aruncă(Spirit Bomb) direct în Turles, care este distrus împreună cu copacul atunci când explodează Spirit Bomb. Astfel Luptătorii-Z se întorc la viața lor normală încă o dată. Dragon Ball Z: The Tree of Might.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4,00 out of 5)
Încarc...

1h 1m 1990 1.267 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
  • VidozaSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=950&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Info
Cast
Background
Comments 0