Au fost urcat filmul Demon Slayer Kimetsu no Yaiba Movie Mugen Train / Mugen Ressha-hen

Early Reins

Early Reins
early reins 17597 poster

Early Reins online subtitrat gratis in romana – Early Reins prezintă șase femei frumoase într-un tren care se îndreaptă spre Sunshine Hill la începutul anilor 1800. Atunci când trenul este atacat de tâlhari și soldații sunt sunt luați prin suprindere, o altă surpriză este apare: aceste doamne minunate pot lupta! Eroina apare ca Margarette, o tânără hotărâtă să devină șerif, deși este oarecum lipsită de experiență. Câștigă totuși mult în această călătorie, iar echipa dezorganizată de războinici occidentali își alătură forțele cu un alt pasager, Spencer, pentru a lupta cu niște bandiți infami și pentru a ghida trenul spre siguranță.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

0h 44m 2003 189 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0