Ace of Diamond / Diamond no Ace 1x16

Challenge

  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

The practice game between Seido and Osaka Kiryu begins with Furuya determined not to give up any hits after remembering the coaches words, "go get obliterated today." The first batter nails his fastball deep to the outfield. A bases loaded walk gives Kiryu a 3-0 lead and prompts a visit to the mound by Miyuki. The visit reminds Furuya to trust in the fielders around him. Furuya begins to intentionally give up hits so his outfielders can cover for his current weakness.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

24m 2014 923 views

Background
Comments 2

  • Anonim - 25 martie, 2021

    Nu puteți să scoateți chestia aia care întreabă mereu da că ești om căci din cauza ei nu merg episoadele

    • filmeonline - 25 martie, 2021

      Nu e din cauza de la site, este din cauza browserului Brave, playerul crede ca esti un Bot care acceseaza playerul de asta tot te intreaba daca esti om.