Ace of Diamond / Diamond no Ace 1x34

Reliable Teammates

  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Raichi faces Furuya and manages to get a double. The next batter hits a single allowing Raichi to score and give Yasuki a 1-0 lead. Miyuki quickly reminds Furuya that he has reliable teammates behind him, and after a marvelous caught steal on Yasuki, Miyuki gives Seido the confidence it needs. Seido responds in the bottom of the first, and thanks to a 2-run homer by Masuko Seido takes a 3-1 lead. Seeing that his careful planning won't be enough, Raizou prepares to insert Sanada in the lineup earlier than usual and plans to have Raichi crush Furuya on his second at bat.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

24m 2014 910 views

Background
Comments 2

  • Anonim - 25 martie, 2021

    Nu puteți să scoateți chestia aia care întreabă mereu da că ești om căci din cauza ei nu merg episoadele

    • filmeonline - 25 martie, 2021

      Nu e din cauza de la site, este din cauza browserului Brave, playerul crede ca esti un Bot care acceseaza playerul de asta tot te intreaba daca esti om.