Ace of Diamond / Diamond no Ace 1x53

Change Gears

  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

After three innings, it's still a close final. Next up is the cleanup, Yuki, and Narumiya changes his gears. Baiting with the changeup, he strikes out Yuki with a fastball, creating momentum for Inashiro. Seido then realizes Narumiya is only going all out for Yuki and the team takes a mental blow.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

24m 2014 1.314 views

Background
Comments 2

  • Anonim - 25 martie, 2021

    Nu puteți să scoateți chestia aia care întreabă mereu da că ești om căci din cauza ei nu merg episoadele

    • filmeonline - 25 martie, 2021

      Nu e din cauza de la site, este din cauza browserului Brave, playerul crede ca esti un Bot care acceseaza playerul de asta tot te intreaba daca esti om.