Au fost urcat filmul Demon Slayer Kimetsu no Yaiba Movie Mugen Train / Mugen Ressha-hen

Ace of Diamond / Diamond no Ace 2x11

The Underdog Story

  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Sawamura overcomes the yips and shows off an impressive pitching job against Nanamori Academy. "You can be in contention for the ace position now," says Miyuki. Inashiro and Ugumori are playing at Ota Stadium, and Inashiro's victory might be in danger.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

24m 2015 603 views

Background
Comments 2

  • Anonim - 25 martie, 2021

    Nu puteți să scoateți chestia aia care întreabă mereu da că ești om căci din cauza ei nu merg episoadele

    • filmeonline - 25 martie, 2021

      Nu e din cauza de la site, este din cauza browserului Brave, playerul crede ca esti un Bot care acceseaza playerul de asta tot te intreaba daca esti om.