Nobunaga the Fool 1x1

The Star

  • VidozaSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=6878&trtype=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Jeanne Kaguya d'Arc senses the coming of the Savior-King through a divine prophecy. Led by Leonardo da Vinci, she embarks for the Star of the East. There, a young warrior named Oda Nobunaga stood in the midst of a battlefield. Powerless against the forces of a neighboring land ruled by the Takeda, Nobunaga experiences the senselessness of war and senses the dawning of a new era.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4,40 out of 5)
Încarc...

24m 2014 1.283 views

Background
Comments 0