Nobunaga the Fool 1x22

The Devil

  • VidozaSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=6899&trtype=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Mitsuhide can no longer suppress his doubts about Nobunaga after Ichihime's death. Nobunaga also questions his own destiny, but Hideyoshi's words clear his doubts. Meanwhile, Arthur accelerates his plans for manifesting the Holy Grail and amassing the twelve Chosen.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4,40 out of 5)
Încarc...

24m 2014 1.290 views

Background
Comments 0