That Time I Got Reincarnated as a Slime 1x17

The Gathering

  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

The Demon Lord Carrion has sent one of his Three Beastketeers, Phobio, on a raid of Rimuru's city. However, Phobio is quickly defeated when Milim meets his attack with her own. Rimuru and his subordinates then ask Phobio why he has come to their town.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 4,50 out of 5)
Încarc...

24m 2019 5.103 views

Background
Comments 1

  • tudorica - 07 iulie, 2021

    un anime foarte bun la o calitate perfecta . ce sa i faci doar e anime kage . va multumesc din sulfet ca existati,acesta este un mesaj pt toata echipa anima kage . 3 aproapo anime ul e super recomand 3