The Familiar of Zero / Zero no Tsukaima 4x11

Louise's Choice

  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Julio and Saito continue their battle with the Ancient Dragon, but Saito won’t talk about the loss of his partner. Louise can see the pain on his face and has faced with her toughest decision to date.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 votes, average: 4,38 out of 5)
Încarc...

25m 2012 3.114 views

Background
Comments 1

  • Gabi - 28 iunie, 2021

    Acest anime a fost ce mai tare cemai super anime vreu sa se faca si sezonul 5 la el sau mai mult sa vad ce se intampla cu baiatul si cu fata. Mia placut acest anime il recomand sa il vedeți ca o sa va placa va supum eu.