Au fost urcat filmul Demon Slayer Kimetsu no Yaiba Movie Mugen Train / Mugen Ressha-hen

Escaflowne The Movie

エスカフローネ
escaflowne the movie 17585 poster

Escaflowne The Movie online subtitrat gratis in romana – Hitomi Kanzaki este foarte depresivă. Vrea doar să doarmă și să dispară. Suferința ei îl invocă pe Lordul Folken, care o trimite în Gaea. Oamenii din Gaea cred că ea este Zeița Aripii, care poate chema legendarul Dragon cu Armură numit Escaflowne. În Gaea, Regele Van, singurul supraviețuitor al Clanului Dragonul Alb, este și el într-o stare depresivă. Jurând un legământ pentru a-și avea răzbunarea asupra Clanului Dragonului Negru, care au distrus regatul lui Van, acum se ghidează după sabie. Acum că Zeița Aripii a apărut în sfârșit, ea are soarta lumii Gaea în inimă. Escaflowne va aduce Gaea la pace sau la o completă distrugere.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 38m 2000 201 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0