Au fost urcat filmul Demon Slayer Kimetsu no Yaiba Movie Mugen Train / Mugen Ressha-hen

Eureka Seven AO Jungfrau no Hanabanatachi

Eureka Seven AO: Jungfrau no Hanabana-tachi
eureka seven 7623 poster

Eureka Seven AO Jungfrau no Hanabanatachi ro sub gratis in romana – Echipa Pied Piper este însărcinată să ia parte la un festival special în Elveția, ca parte a politicii de relații publice a generației Bleu, dar Fleur și Elena au Ao îmbrăcată ca o fată, spre regretul său. La festival, trio-ul se află fugind de un jurnalist insistent până când sunt chemați înapoi pentru a confrunta un Secret care apare la granița Italiei.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

0h 31m 2012 253 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Info
Cast
Background
Comments 0