Evangelion 1-0 You Are Not Alone

Evangelion 1-0 You Are Not Alone
evangelion 1 0 you are not alone 21116 poster

Evangelion 1-0 You Are Not Alone ro sub gratis online – In anul 2015, creaturile extraterestre cunoscute drept Îngeri apar pentru a doua oară în Tokyo. Singura salvare a omenirii este robotul umanoid Evangelion, care însă nu poate fi pilotat decât de un număr restrâns de persoane. Una dintre aceste persoane este Shinji Ikari, fiul celui care conduce organizaţia NERV care a dezvoltat tehnologia folosită la construirea Evangelion-ului. Împreună cu celălalt Copil Ales, Ayanami Rei, Shinji e obligat să caute în străfundurile fiinţei sale resursele necesare de a lupta în războiul dintre omenire şi Îngeri, chiar dacă nu înţelege evenimentele din jurul său în totalitate, într-o încercare disperată de a evita sfârşitul lumii.

Acesta este primul din cele 4 filme care repovestesc anime-ul din 1996, cu noi personaje, noi EVA-uri şi un final diferit.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 41m 2007 29 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0