Evangelion 2-0 You Can Not Advance

Evangelion 2-0 You Can Not Advance
evangelion 2 0 you can not advance 21119 poster

Evangelion 2-0 You Can Not Advance ro sub gratis online – În luptele cu primii cinci monştri numiţi Îngeri, Shinji şi Rei au fost nevoiţi să ducă pe umerii lor povara salvării întregii omeniri. Acum, odată cu înteţirea atacurilor Îngerilor, celor doi piloţi ai roboţilor uriaşi Evangelion li se alătură două nouă personaje: apriga Asuka Langley Shikinami şi misterioasa Mari Illustrious Makinami. Acum, odată cu ameninţarea celui de-al Treilea Impact care va aduce sfârşitul lumii, cei patru Copii Aleşi sunt obligaţi să lupte cu disperare pentru a salva lumea, în timp ce se zbat şi cu propriile lor incertidudini interioare şi probleme existenţiale.

Acesta este al doilea din seria de 4 filme care repovestesc anime-ul din 1996, cu noi personaje, noi EVA-uri şi un final diferit.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 52m 2009 25 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0