Au fost urcat filmul Demon Slayer Kimetsu no Yaiba Movie Mugen Train / Mugen Ressha-hen

Fairy Tail Dragon Cry

FAIRY TAIL DRAGON CRY
fairy tail dragon cry 14452 poster

Fairy Tail Dragon Cry ro sub gratis – Dragon Cry este un artefact magic, pastrat într-un templu din Regatul Fiorei. Artefactul, care are suficientă putere pentru a distruge lumea, a fost furat de trădătorul regatului, Zash, și a fost dăruit împăratului regatului Stella, Animus. Cererea de recuperare a Dragon Cry a fost acceptată de magicienii din Fairy Tail: Natsu, Lucy, Happy, Gray, Erza, Wendy și Carla. În timpul misiunii lor, se întâlnesc cu ajutorul lui Animus, Sonya… Ce plănuiește Animus să facă cu Dragon Cry? Sonya vrea să-și salveze țara, ce secret ascunde?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 25m 2017 1.068 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0