Au fost urcat filmul Demon Slayer Kimetsu no Yaiba Movie Mugen Train / Mugen Ressha-hen

Fate Grand Order First Order

Fate/Grand Order -First Order-
fate grand order first order 17734 poster

Fate Grand Order First Order online subtitrat gratis in romana – În 2015, Organizația de Securitate Chaldea a adus experți pe partea de magie și știință pentru a observa viitorul umanității și pentru a preveni exctincția rasei umane. Supraviețuirea umanității pare să fie asigurată pentru următorul secol, până când ceva subit se petrece, iar eradicarea speciei se va petrece la sfârșitul lui 2016. Cauza este necunoscută, dar se pare că are legătură cu orașul Fuyuki din Japonia și cu evenimentele din 2004 din timpul celui de-al cincilea Război al Sfântului Graal. Astfel, Chaldea utilizează un fel de călătorie în timp experimentală, numită tehnologia Rayshift. Cu ajutorul acesteia, Ritsuka Fujimaru, un tânăr abia recrutat de organizație, și o fată misterioasă pe nume Mash Kyrielight, se pot întoarce în 2004 și descoperă cum să salveze umanitatea. Un ordin măreț pentru a lupta cu destinul a fost declarat… un ordin pentru a schimba trecutul și pentru a restitui viitorul.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 12m 2016 424 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0