Fate stay night Heavens Feel I Presage Flower

Fate stay night Heavens Feel I Presage Flower
fate stay night heavens feel i presage flower 19482 poster

Fate stay night Heavens Feel I Presage Flower ro sub gratis – Shirō Emiya este un tânăr mag care frecventează Academia Homurahara din orașul Fuyuki. Într-o zi după ce a curățat Dojo-ul de tir cu arcul în școala sa, el surprinde o luptă între ființe supraomenești și se implică în Războiul Sfântului Graal, un ritual în care magii numiți Maeștri se luptă între ei cu Slujitorii lor pentru a câștiga Sfântul Graal. Shirō se alătură bătăliei pentru a opri un răufăcător de la câștigarea Graalului și pentru a salva oameni nevinovați, dar totul merge prost când un misterios „Shadow” începe să omoare fără discriminare oameni în Fuyuki …

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

2h 0m 2017 232 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0