Fate stay night Heavens Feel II Lost Butterfly

Fate stay night Heavens Feel II Lost Butterfly
fate stay night heavens feel ii lost butterfly 19485 poster

Fate stay night Heavens Feel II Lost Butterfly ro sub gratis online – Al cincilea război al Sfântului Graal continuă, iar haosul care rezultă duce la mize mai mari pentru toți participanții. Shirō Emiya continuă să participe la război, aspirând să fie un erou al justiției care salvează pe toată lumea. El pleacă în căutarea adevărului în spatele unei misterioase umbre întunecate și a crimelor sale de crimă, hotărât să-l învingă.
Între timp, Shinji Matō își pune în mișcare propriile planuri, amenințându-l pe Shirō prin sora sa Sakura Matō. Shirou și Rin Tōsaka se luptă cu Shinji, sperând să o elibereze pe Sakura de abuzurile fratelui ei. Dar adevărul urât al fraților Matō începe să iasă la suprafață și sunt expuse multe secrete întunecate.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 57m 2019 292 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0