Final Fantasy VII Advent Children

Final Fantasy VII: Advent Children
final fantasy vii advent children 18813 poster

Final Fantasy VII Advent Children ro sub gratis – Au trecut doi ani de la bătălia finală cu Sephiroth. Deși Midgar, orașul mako, orașul prosperității, a fost redus la ruine, oamenii săi merg încet, dar constant pe drumul spre reconstrucție. Cu toate acestea, o boală misterioasă numită Geostigma îi chinuie. Fără nici un leac la vedere, aduce moartea celor suferinzi, unul după altul, răpind oamenilor speranța lor născută.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 41m 2005 132 views

Background
  • DoodSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0