Fireworks Should We See it from the Side or the Bottom

Uchiage Hanabi - Shita kara Miru ka Yoko kara Miru ka
fireworks should we see it from the side or the bottom 19833 poster

Fireworks Should We See it from the Side or the Bottom / Uchiage Hanabi – Shita kara Miru ka Yoko kara Miru ka ro sub gratis online – Într-o zi de vară, un grup de băieți din clasa a șasea se ceartă dacă focurile de artificii sunt rotunde sau plate atunci când sunt privite din unghiuri diferite și se angajează într-o călătorie pentru răspuns în timpul festivalului anual de artificii. Între timp, unul dintre colegii lor de clasă, Nazuna, este tulburat de separarea părinților ei și decide să aleagă unul dintre băieți – Norimichi sau Yūsuke – cu care să fugă, în funcție de cine câștigă o cursă la piscină.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 30m 2017 359 views

Background
  • DoodSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0