First Squad The Moment of Truth

Escadronul Întâi
first squad the moment of truth 6923 poster

First Squad The Moment of Truth / Faasuto Sukuwaddo / Escadronul Întâi. La inceputul celui de-al Doilea Război Mondial pe frontul de est un grup de adolescenti sovietici cu abilitati extraordinare formeaza o unitate specială pentru a lupta impotriva armatei germane invadatoare. Ei se opun unui ofițer SS care încearcă să ridice din morti o armata de cruciați din secolul al 12-lea pe care sa o foloseasca pentru a ajuta cauza nazista.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 13m 2009 533 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0