Au fost urcat filmul Demon Slayer Kimetsu no Yaiba Movie Mugen Train / Mugen Ressha-hen

Ghost in the Shell Stand Alone Complex Solid State Society

Ghost in the Shell Stand Alone Complex Solid State Society
ghost in the shell stand alone complex solid state society 17737 poster

Ghost in the Shell Stand Alone Complex Solid State Society online subtitrat gratis in romana – În viitorul nu prea distant, omenirea a avansat într-un status în care transplanturile de corp de la carne la mașinărie a devenit posibil. Acest fapt permite obținerea unei impresive evoluții în controlul fizic și cibernetic și încețoșarea liniilor dintre aceste lumi. Dar criminalii se pot folosi de acestă tehnologie, ducând la noi, foart periculoase crime. Ca răspuns pentru aceste metode noi, inovate, Guvernul Japonez a stabilit Secția 9, o unitate de poliție ce operează independent care trebuie să se ocupe de crimele foarte senzitive. Condusă de Daisuke Aramaki și Motoko Kusanagi, Secția 9 se ocupă de aceste crime pe întregul spectru social, de obicei cu succes. Când se confruntă cu un nou hacker de nivel A poreclit ”Omul care Râde”, echipa este aruncată într-un joc periculos de-a șoarecele și pisica, urmărind urmele hackerului pe când acesta și le lasă în Japonia.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 45m 2007 298 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0