Grave of the Fireflies / Hotaru no Haka

Hotaru no Haka
grave of the fireflies 21110 poster

Grave of the Fireflies / Hotaru no Haka ro sub gratis online – În timpul războiului, în Japonia, cei doi frați, Setsuko și Seita, rămân orfani. Deoarece mâncarea este raționalizată, foamea se abate asupra celor doi. Moralul lor este susținut de un singur lucru: frumusețea licuricilor.În ultimele luni ale celui de-al doilea război mondial, Seita, în vârstă de 14 ani, și sora lui Setsuko sunt orfani când mama lor este ucisă în timpul unui raid aerian din Kobe, Japonia. După o cădere cu mătușa lor, se mută într-un adăpost abandonat de bombe. Fără rude supraviețuitoare și rațiile lor de urgență epuizate, Seita și Setsuko se luptă să supraviețuiască.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

1h 29m 1988 27 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0