Great Teacher Onizuka

Ended 1 Seasons - 43 Episodes
great teacher onizuka 2429 poster

Great Teacher Onizuka. Onizuka este un fost biciclist și lider de bandă care are un singur obiectiv, să devină cel mai mare profesor. Învață despre puterea și respectul posibil ca profesor intern, folosindu-și puterea și conexiunile pentru a-i determina pe elevii săi să-l respecte. Acum, a absolvit, primește un loc de muncă la o școală privată de prestigiu pentru a face față „clasei lor de probleme” care i-a făcut pe ultimii câțiva profesori să renunțe. El trebuie să se descurce cu un alt fel de probleme atunci când factorii de probleme includ unii dintre cei mai deștepți copii din Japonia care preferă o abordare mai cerebrală pentru a-și tortura profesorul. Onizuka trebuie să-și câștige încet elevii și să se ocupe de neîncrederea lor față de profesori, în timp ce se ocupă de neîncrederea colegilor săi.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (18 votes, average: 4,17 out of 5)
Încarc...

25m 1999 4.968 views

Background
Info
Cast
Background
Comments 3

  • ZuZu - 20 august, 2020

    Deci vreau continuare.. cum s a terminat? adica na imi dau seama ca aia au picat de prosti si onizuka a iesit din parnaie dar de ce a plecat fix in America si nu a ramas acolo? aia au terminat scoala, generala in fine ce erau ei acolo.. nu mai aveau bani sa termina calumea episodul? :)) nu s a combinat onizuka cu fuyutski sau cum naiba avea numele si ce s a intamplat cu fata din primele episoade care i a promis virginitatea? :)) ma asteptam ca tot cu ea sa se termine anime’ul, oricum un anime genial nota 10000+++, anime’urile astea vechi sunt cele mai bune si in intr un episod zise’se de anime’ul initial D, cand onizuka conducea masina castigata la tombola si zicea ca conduce mai bine decat ce’i din initial d, cred ca cei care au facut great teacher onizuka a facut si initial D si urmeaza sa ma uit si la el. As fi vrut sa nu se termine anime’ul 🙁 oricum multumesc de traducerea oferita acestui anime. GENIAL!

  • Alex - 04 iunie, 2020

    Va multumesc pentru traducere , a fost extraordinar

  • Dan - 25 mai, 2020

    In primul rand multumesc pentru traducere, „Multumesc pentru traducere” , apoi vreau sa adaug ca acest anime este o gura de aer proaspat fata de tot ce iese acum, mai nou. Mi-a incalzit inima perspectiva aceasta asupra vietii de zi cu zi a elevilor si a profesorilor, eu insumi fiind unul ce pica in ambele categorii.