Harmony

Harmony
harmony 6935 poster

Harmony. În viitor, Utopia a luat sfârșit datorită nanotehnologiei medicale și o etică puternică a bunăstării sociale a luat o întorsătură ciudată. Această lume perfectă nu e atât de perfectă… Iar trei fete tinere încercareă să se sinucidă prin înfometare. Acest lucru nu funcționează, dar una dintre fete, Tuan Kirie, crește mare și devine un membru al Organizației Mondiale a Sănătății. Harmony.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 59m 2015 939 views

Background
  • DoodSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=6935&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0