High School Agent 1988

High School Agent
high school agent 8650 poster

High School Agent 1988 – Bazată pe manga scrisă de Tanimura Hitoshi, serializată de Comic Burger. Adolescentul Kanemori Kousuke este un agent secret pentru agenția de spioni internațional VN. Folosindu-și abilitățile de hacking, urmăște criminali internaționali. Mai târziu se duce după Naziștii Noi în Arctic, unde încearcă să ridice o barcă U care ascunde un secret sinistru.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

0h 56m 1988 321 views

Background
  • Hqq - Full HD Part 1
  • Hqq - Full HD Part 2
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=8650&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Info
Cast
Background
Comments 0