Au fost urcat filmul Demon Slayer Kimetsu no Yaiba Movie Mugen Train / Mugen Ressha-hen

Hunter x Hunter Phantom Rouge

Hunter x Hunter Phantom Rouge
hunter x hunter phantom rouge 17535 poster

Hunter x Hunter Phantom Rouge online subtitrat gratis in romana – Kurapika a devenit un vânător pentru a se răzbuna pe grupul criminal Clasa A Phantom Troupe care și-a masacrat clanul pentru ochii lor unici. Ochii clanului Kurta devin stacojii în vremuri de furie sau agitație emoțională și sunt considerați cele mai frumoase comori din lume. Kurapika continuă să urmărească Trupa Fantomă, dar o parte necunoscută i-a furat „ochii stacojii”. Cu ajutorul lui Gon, Killua și Leorio, viața lui Kurapika a fost salvată. Cu toate acestea, Trupa Fantomă apare în fața lor și le blochează drumul. Adevărata identitate a celui cu tatuajul păianjen nr.4 este pe cale să fie dezvăluită.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 37m 2013 498 views

Background
  • DoodSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=17535&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 0