Hunter x Hunter The Last Mission

Hunter x Hunter The Last Mission
hunter x hunter the last mission 18821 poster

Hunter x Hunter The Last Mission ro sub gratis hd – Cei mai puternici Vânători care existau odinioară în Asociația Vânătorilor au fost împărțiți în „lumină” și „întuneric” și fiecare a mers pe căile lor respective. Latura „întunecată” începe să se miște pentru a masacra toți Vânătorii! Ce acțiuni va întreprinde atunci când sunt dezvăluite numeroasele crime ale lui Netero și ale Asociației Vânătorilor …?!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

1h 37m 2013 304 views

Background
  • DoodSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Info
Cast
Background
Comments 0