I Want to Eat Your Pancreas

Kimi no Suizou wo Tabetai
i want to eat your pancreas 9450 poster

I Want to Eat Your Pancreas / Kimi no Suizou wo Tabetai ro sub gratis online – Povestea este spusă din perspectiva unui protagonist fără nume, care găseşte un jurnal pe când se afla la spital. Jurnalul e al colegei sale, Sakura Yamauchi, despre care află că va muri din cauza unei boli care îi afectează pancreasul. Acum, protagonistul e unul din puţinii oameni care ştiu adevărul şi promite Sakurei că va ţine secretul. În ciuda faptului că au personalităţi opuse, protagonistul decide să îi fie alături Sakurei în ultimele sale luni de viaţă. Adaptarea cinematografică va apărea în curând pe site!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (17 votes, average: 4,53 out of 5)
Încarc...

1h 48m 2018 8.085 views

Background
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=9450&trtype=1" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Comments 2

  • Florin - 11 august, 2020

    Tinetio tot așa!!!

  • Florin - 11 august, 2020

    Aveți un site bine organizat și foarte eficient mulțumesc pentru munca depusa!!!